lördag 26 december 2009

Revymöte

Hemma från revymöte på Rosendal. Orkesterjakten pågår, vi har ett par personer på G men vill ju testa flera stycken och gärna ett helt band. Många vill dessutom ha orimligt mycket (för oss) betalt. Vi är ju ett ideellt gäng aktörer, musik kan vi betala en del för men inte hur mycket som helst. Nu har vi lagt ut många krokar och vi får se vad det ger. Helst skulle vi ha våra vanliga killar men de har inte tid denna vår. Vi har också pratat meny och det kan jag säga; att det blir kanongod mat som vanligt på Rosendal. Och man blir mätt vilket inte alltid är fallet trots trerättersmenyer här och där.

I morgon ska några av oss Kraxare till Lekebergsrevyn och deras kurs med Tangotanten, www.tangotanten.se det ska bli spännande att se vad hon kan hjälpa dom med så snart inpå deras premiär. Även Krax ska ha en slipning av henne och vi får se när det blir för det är lite ont om datum.

I kväll får det bli Da Vinci koden på burken, jag trodde det skulle mördas i Midsomer men det var inte förrän på onsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar