fredag 4 december 2009

Årets flopp

Inträffade igår. Igår var jag kallad till Conventum kongresscentrum av svåger A för garderobsarbete. Betalningen var att jag skulle få se konserten med Måns, Sanna, Shirley och Sonja. Fint, tänkte jag och ett gäng andra från DHL som A kallat dit. Det är nämligen så att A som är ordförande eller nåt liknande i Rynninge IK har uppdraget att ordna garderobspersonal till arrangemang på Conventums båda arenor. Som lockbete fanns alltså möjligheten att få se gratis konserter, trodde jag eller vi.... Ops vad jag och övriga bedrog oss. När vi hängt in alla jackor, tungt som fanken, smög vi in för att kolla lite. Efter en halv låt blev vi utkörda. Det förstörde nämligen produktionen om personalen kollade! Det var deras policy som ingen upplyst A om. Detta trots att inte en själ märkte att vi smög in tysta som små möss. De kan hänga in alla jävla jackor själva i fortsättningen!!!!!!!!!!!!!! Hade det inte varit för svågerns skull hade jag åkt hem omedelbart, det fick hon veta den käcka chefen Diana eller vad fan hon hette.

Jag har lovat bort mig på Winnerbäck också, men han kör på arenan och där har dom nog svårt att hindra oss från att höra konserten i alla fall. Till det positiva hör att jag fick några nya polare som var riktigt trevliga. En jäkla tur det!

För övrigt kan ni läsa dagens ledarsidor i NA, ordföranden i Liberala ungdomsförbundet (tror jag iaf) skrev ett riktigt bra debattinlägg. Det handlade om att vi förhandlat bort det bra med det svenska bara för att vara politiskt korrekta. Ibland undrar jag varför politiker eller just nu, polisen i Örebro, tror att vi vanliga medborgare är dumma i huvudet. Ett exempel: man öppnar en polisstation i Vivalla men det är inte för att det är stökigt i Vivalla utan det bara blev så. Men för helsike, vi vet alla att man misslyckats med integrationspolitiken i Vivalla eller hela Örebro kanske. Erkänn det och säg att det här är ett sätt att göra något åt saken. Gott så.

Alla invandrare jag känner, och det är ganska många eftersom jag jobbat på två invandrartäta skolor, har valt att flytta eller fly till Sverige för att det är bra här. De tyckte alltså att Sveriga och det svenska var så bra att de ville komma hit! Begrunda detta nu och låt det sjunka in!

Om man väljer (om man kan välja vill säga) att komma hit så finns det väl bra saker med Sverige eller? Jag tror många invandrare tycker det är fantastiskt med religionsfrihet, tryckfrihet, rätt att säga vad man vill, jämställdhet, solidaritet och allt möjligt "svenskt". Det ska vi vara stolta över. Läs artikeln, det är baske mig inte ofta jag håller med en liberal så passa på.

Nu ska jag förbereda mig på hur jag humant ska meddela Frk T att Tove åkte ur Idol, hårt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar