måndag 23 november 2009

Vilken vecka att se fram emot

Den stressiga veckan har startat, ja just så, stressigt. En dag med fullt ös som följts av en kväll med styrelsemöten med Atr och Amatörteatersamverkan. Det är alltid trevligt men det blev sent för Frk T som var hos Lilla h. Frk T var vid hämtningen sur som ätticka för att hon inte hunnit spela sitt nya dataspel. Herre jösses man kan väl inte hinna allt varje dag, suck. Nåja nu sover den lilla raringen efter noggrann hårborstning och tandborstning (som minsann inte är sååå noga annars men nu när klockan var mycket så...)

I morgon fortsätter det hela med att Pizza ska till C för att följa med på ögonlysning. Det är bra eftersom min bästa hundpromenerare är på vfu och inte har tid. Sen ska jag till Stf på möte med S och Frk T ska på teater direkt efter det. Onsdag gäller extraplanering på jobbet av Nobelfesten, jodå vi har en egen sådan den 10 december. Sedan ska vi ha adventsmys med medelhavsbuffé på jobbet. Kamrat R har lovat att ta Frk T till fiolorkestern för att sen åka hem och vara barnvakt. Pizza får nog bli kvar hos C den natten. Torsdag är det utvecklingssamtal som gäller. På fredag ska ungarna ha klassfest och förväntar sig att jag tittar in. Om jag sedan orkar så upptäckte jag just att Jörgen och Rickard spelar på hotellet... Jäklar vad det lät speedat så långt.

På lördag ska vi dessutom ses i lägenheten (krax sådan)och kolla på Dansbandskampen eftersom Micke vår "gamla" Kraxtrummis är med. Han spelar trummor i Sannex så vi ska rösta som fasen oavsett om dom är bäst eller ej. Söndag, ja då ska visst repet börja klockan 10 hahahahahahaha...
Sov gott och simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar