tisdag 10 november 2009

Många reaktioner ...

..på gårdagens inlägg. De flesta kommer dock på Facebook eftersom det är där jag skaffar flest läsare tror jag. Räkneverket tickar på och det är kul att ni läser det jag skriver, om än lite märkligt. Nu vill många fler än jag veta vart regeringspengarna tagit vägen. Socialen har naturligtvis fått en del eftersom många fler behöver försörjningsstöd. Logiskt när a-kassan och sjukförsäkringar försämrats men lika förbaskat kan vi inte leva med vikariestopp i influensatider.

Dagen har annars ägnats åt jobb. Lite lugnare i dag men samtidigt stressigare eftersom folk är; ja just det sjuka. Tio utvecklingssamtal fick ställas in förra veckan och jag håller som bäst på att boka nya tider. Kan inte låta bli att tänka på hur skönt det varit om jag nu hade gjort 15 samtal istället för fem men sånt är livet.

Frk T har tränat teater i kväll, trollteater där även jag förväntas göra en insats. Jag har dock inte tänkt repa till den förrän våren närmar sig. Nu gäller krogshowsrevyn Hackat & Malet som har premiär skärtorsdagen nästa år. Kolla gärna vår hemsida www.kraxkompaniet.se och ring sen till Barbro och boka biljetter. Vi brukar verkligen få till det på Rosendal. Barbro lagar ljuvlig mat som vi serverar på bästa sätt (vi övar på clementiner och torra bullar) vi varvar med sketcher och sång och publiken gör att det blir extra trevligt. Jag längtar till premiären det känns riktigt länge sen som vi var igång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar