lördag 14 november 2009

Lite kul

Läste på Aftonbladets sida att en rektor stal 40 000 - av skolans elever! Wow tänkte jag, han eller hon måste verkligen längta efter egna barn! Sedan kom nästa tanke, vilken stor skola, några måste ju gå kvar om han/hon inte tog allihop. Alltså mer än 40 000 elever på samma skola. Klart man fattar att det rör sig om kosing men det blir ganska kul. Eller som nästa variant i samma blaska. Aktivisterna anfaller vattenfall. Undrar om dom vill duscha?

Tidningarna är fulla av syftningsfel och ibland gör man dem själv också. Facebook är en stor källa till sådana blunders. Ofta slänger man bara in ett inlägg och tänker inte så noga efter. Det kan bli riktigt roliga saker och ibland bjuder man folk på stora möjligheter att tracka en. Som när gode vännen och Pizzas uppfödare C skrev: Siv och Carina-parning, dvs snabbt avklarat i Siv och Carina-väder dvs snöstorm. Det går ju liksom inte att låta bli att kommentera saken. Undrar lite hur dessa "valpar" blir och om det ens tar sig när två hunduppfödartanter får till det, tvivlar på att det ens hjälper med snöstorm.

En morbid historia utan syftningsfel är följande: Kokade sin egen mamma till lunch. Tänkte att nu har de väl fått det hela om bakfoten. Men karln hade tillrett mor sin till soppa och pasta i en hel månad. Domaren lindrade dock straffet eftersom han var utsvulten, han hade spelat bort alla sina pengar. Stackars krake!

Ha ha nu blev det kul på annat sätt. Rubrik i föregående nämnda tidning. Häggström : "Jag är gay". Kamrat R frågar "vem f-n är Häggström". Jag tittar upp och svarar "vet du inte vem Göran Häggström är, men, vad tusan är han gay det måste vara en sensation"? R: "Nä det är en bild på någon annan, en sportsnubbe, vem vet vem det är"? Jag: "det vet säkert folk som gillar sport". Men nu är jag nog trött, Göran heter ju Hägglund. Där ser ni hur dumt det kan bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar