söndag 29 november 2009

Första advent

Men först och främst, tack för en trevlig lördagskväll Kraxkompanimedlemmar! I går samlades vi för att heja på Micke i Dansbandskampen och fast vi sms:ade så telefonerna nästan brann så hjälpte det inte. Jag begriper inte hur folk röstar, för Sannex var klar bäst men, men. Lyckades få ett par Kraxare som aldrig sett detta dylika program att gå in för det med liv och lust. Rätt kul faktiskt. Vi hade trevligt även efter tv-tittandet och det blev till att slagga i lokalen.

Nu hade jag varit så finurlig att jag ställt dit en gästsäng som fått följa med från pappas vindsröjning vilket gjorde att jag: 1, fick den långa änden på soffan, 2, slapp höra kamrat R snarka eftersom han släpade in sängen i klädrummet. Detta gjorde att jag faktiskt sov en hel del och det kan man inte påstå att jag brukar göra där. Det innebär också att jag inte är så trött nu eftersom klockan var 10 innan jag vaknade i dag. No god.

Vi stack hit och åt frukost och begav oss sedan till våra repeterande kamrater och fortsatte därefter på julskyltning i stora Kumla. På torget var det dimmigt och lite trist men på biblan var det massor av folk. Mängder av utställare och jag blev givetvis tvungen att köpa lite knäck och kola av mina gamla Steneelver som samlar till sin skolresa. En liten ljuslykta som såldes av en förälder kom också med hem. Glada Kören sjöng tjusigt och Andreas och K-G spelade fint så det blev lite julstämning trots den täta dimman. I tunneln under järnvägen stod Lasse i lånad svart peruk och spelade en märklig version av Sommarnatt. Ungdomarna runt honom behövde lite hjälp med tonarten till den låten, men de gjorde definitivt att dimman lättade *skrattar*.

Väl hemma har jag tagit mig i kragen och målat klart Frk T:s byrå och fållat hennes gardiner så de slipper släpa i golvet. Detta sedan kamrat R övertalats till matlagning trots onda fötter. Han är ju som förut nämnts förbaskat bra på matlagning. Så det så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar