fredag 6 november 2009

Pussel istället för städning

Man kan ju undra över sitt eget förstånd. Varför gör jag alltid allt i sista sekund? Här går man hemma och drar benen efter sig en hel evighet. Alltså finns tid för städning, undanröjning av all bråte som stått i hallen ett par veckor osv. osv. Tror någon jag tar tag i saken?
Icke sa Nicke, jag lägger pussel! Ibland tror jag att jag är totalt dum i huvudet. Jag har massor att göra som jag inte orkat när svinis var som värst, men jag, jag startar ett pussel. Vad händer när man börjar med ett pussel (som givetvis har en helsikes massa gröna skogsbitar)? Jo man kan inte sluta förrän man är klar.

I morgon måste jag städa lite, skriva ut ett antal sketcher, förbereda möte innan repet med revyn, ringa upp han som aldrig ringer upp mig för att få den information jag behöver och tja lägga pussel då. Nu är klockan över ett och jag ska hosta mig genom natten. Kan meddela nyfikna att en urtrist hosta är en svinpåföljd som jag gärna klarat mig utan.

1 kommentar:

  1. Samma scenario här. Oföretagsamhet måste vara en biverkning av svinsjukan. Imorse satte jag igång tvättmaskinen med unken tvätt som legat tvättad i maskinen sedan i söndag kväll.
    Jag kan inte ens skylla på att jag glömt bort att tömma den.

    Under veckan i sjukstian har jag kommit på minst 30 icke ansträngade saker som jag kunnat fördriva ledan med men klarat av två!

    SvaraRadera