onsdag 13 januari 2010

Terminstart och nystart

Ja denna är nu i full gång och det är som vanligt kan man säga. Jobbigt! Ungarna har tusen saker att ta igen av både prat och bus. Morgonpigg har jag aldrig varit kvällsmänniska som jag är. Jag har inga problem att vakna, eftersom jag gör det av minsta knäpp, men jag är ändå trött som ett lik. Nåja det blir väl bättre efterhand.

Mitt nya liv började igår och det var därför det inte blev någon blogg. Jag masade mig iväg till VV (viktväktarna). Det är ju inte första gången i livet och jag letade som en galning efter mitt guldmedlemskort helt i onödan eftersom min goda vän C hade fixat bra rabattkuponger via nätet åt mig. Nu jäklar ska det bli ordning på torpet! VV har nytt program som passar min nya "tro" bättre, man ska äta mer protein och fibrer och mindre av fett och kolhydrater. Ungefär som GI alltså, möjligtvis mindre fett men det gör ju inget eftersom jag inte precis älskar fett. Förutom chipsen då som givetvis är feta. Men det är kolhydraterna jag behöver minska, där var chipsen igen. Den stora smolken i bägaren är skolmaten, där får man chansa och gissa helt enkelt. Men det ska nog funka. Till premiären ska jag vara smalare och till sommaren ska jag i mina 36:or. Har tre par skitsnygga jeans i stl 36 och det målet är nog urkorkat.... dom är väl säkert omoderna.

1 kommentar:

  1. 36..?? Det har jag inte haft sen jag var 14 tror jag... Det är väl bara sånna där undermänniskor som får plats i storlek 36?? Typ som min kompis Jenny som trotts att hon älskar mat, är en riktig gottegris och fött tre barn inte kommer över 56 kilo... Men lycka till, jag ska följa din kamp =)

    SvaraRadera