fredag 15 januari 2010

Bra och mindre bra saker en fredag i januari

Först en fantastisk nyhet, Krax har fått en ny orkester och på söndag kommer dom och träffar oss. Det är fantastiska Lekebergsrevyfolk som ställer upp, Tre Gringos. Det är härligt när revy- och teaterföreningar kan hjälpa varandra. Nu saknar jag bara ett svar från basisten, trumpetaren och pianisten P som förut har varit positivt inställd till spelande. Jag vet inte riktigt vart han tagit vägen, men sina mejl har han inte sett i alla fall. Men tre musiker är såååå många fler än noll och vi är så glada och jag räknar med att P vaknar till vad det lider.

För övrigt är jag glad åt att det är fredag och därmed sovmorgon i morgon. Trött efter första veckan med elever, kan man säga. Frk T följde med Lilla h hem för att ha lite julgransplundring och kanske var även dom lite väl trötta? Vid 15.30 ringde hon storgråtande hem, för då var hon och Lilla h så osams. Jag förstod så mycket att de blivit osams om en inloggning på datorn! När jag slängt mig i bilen för att hämta hem den upprörda ungen (insåg att de inte skulle vara själva hemma för då skulle väl Stora H bryta samman totalt) ringde jag kamrat I som fortfarande var på jobbet och till henne hade en lika upprörd Lilla h ringt. Oj oj, stackars Stora H som var mäkta trött på sin lillsyster och min unge. De hade blivit osams om inloggningen till Bilddagboken som inte funkade så till den milda grad att slag och spott utdelats. Jösses Amalia, hur det kan bli! Efter lite medlande så åkte Frk T och jag till stan och hämtade hennes glasögon för att sen åka tillbaka och plundra, eller snarare klä av granen och idka fiskdamm. Då var de lika sams som vanligt igen, det är tur att de inte är långsinta.

Frk T är i alla fall nöjd och glad över sina nya läsglasögon av märket Hello Kitty. Man får vara tacksam att hon inte valde Dolce Gabana.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar