tisdag 19 januari 2010

Förbannade idioter!

Som ni vet så roar jag mig och håller kontakt med vänner och bekanta på Facebook. Där kan man gå med i alla möjliga grupper på kul eller för att man sympatiserar med något speciellt. I går kunde man gå med i en grupp som skulle skänka 2 kr per medlem till offren på Haiti, en okänd sponsor borde fått alla varningsklockor att ringa men många polare hade gått med så det verkade ok. I dag ringde vännen K och berättade att jag på det viset helt plötsligt gynnade Nekrofilernas riksförbund! De ville ha hem lik från Haiti och ... ja ni kan ju tänka er. Herre jösses, man blir mörkrädd! Öppnade datorn snabbt som f-n och gick ur gruppen, tack och lov så gick det.

En annan vän R tog det hela med lite mer humor och förundrades åt att en sådan organisation verkligen hade ett riksförbund och att det måste vara ett intresse som sällan kan utövas. Hans humor lättade lite på ångesten över att hela dagen varit med i något dylikt. Andra har lurat folk att tro att man ska kunna se vem som går in på deras sida och helt plötsligt har de funnit sig själva sympatisera med en grupp som gillar att ha sex med sina föräldrar. Det finns fler exempel och det är en trist utveckling. Nu kan man inte gå med i en enda grupp om man inte känner den som skapat den.

Kraxkompaniet har en grupp för att informera om revyn och locka publik och vi vill ju ha våra medlemmar kvar. Sådana här människor förstör för alla andra och det känns riktigt surt.

1 kommentar:

  1. Ta det lugnt Susanne, jag tycker det kan ses som en merit att ha viljat så rätt och hamnat så fel.... Och som R säger, hur sriöst var det där då? Inte alls. Bara dumt.

    SvaraRadera