söndag 7 augusti 2011

Visor & Klavertramp!

Snart dax igen för krax. Den 26 och 27 augusti är det sista chansen att se vår bästa föreställning (enligt mitt tycke). Den mest genomtänkte med en röd tråd som binder ihop visor och sketcher, många bra sådana. Jag älskar att göra flera av numren och det var roligt att i dag plocka fram Olga igen. Olga är min polska alterego som är med i Bostadsrättsföreningen Mistlurens styrelse. Hon är hetlevrad hon och passionerad! Jag skakade lite liv i Signe också, hon som får krypa i säng med ett före detta kommunalråd som i den tappningen heter Axel och funderar på sin äldreomsorg. Jag hoppas att du, S skriver på egen hand framöver och skickar över alster, det vore synd att mista dig som manusförfattare.

Nästa helg ska vi repa musik också och det är nog det allra roligaste. Jag försöker så smått skriva lite sångtexter som jag hoppas blir tonsatta men det går lite trögt. Jag är en människa som jobbar bäst under press så.... jag måste nog få en kniv mot strupen för att komma till skott.

Ett bröllop ska vi också ha i kraxkretsen alldeles snart och till det är lite skrivet såklart, där är kniven slipad kan man säga, tokstress ;)). Vi laddar och repar till det också.

Fick också veta att det sång och musiknummer som vi i Krax hade ansett vara allra bäst "Julbocken" med Eskilstunarevyn vann sin klass på revy-sm. Nice att juryn tyckte precis som vi!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar