tisdag 9 augusti 2011

Växlande!

Så kan man beskriva dagens väder minst sagt. I går klippte jag gräset på baksidan och det gick inte så värst. Det klumpade ihop sig och stoppade upp hela tiden eftersom det var både långt och blött. Så denna dag hade jag hoppas på en solig förmiddag med lite lagom blåst så framsidan torkade. Det såg klart lovande ut till 11.00 då himlen öppnade sig första gången. Dagen skulle tillbringats med I och hennes barn men de fick annat för sig så det blev lite trist. Vi bakade hallonmuffins till Frk T:s glädje, alltid något. Nåja sen blev vädret bättre och framåt eftermiddagen tog jag fram klipparen.... hm det blev inte mycket bättre idag. Bara att ta bort uppsamlaren och låta det bli ränder. Gräseländet kom av i alla fall., suck.

Kvällen artade sig bättre då jag blev bjuden på fika på Java av Mr Z när Frk T musikalrepeterade. Tanken var förstås en uteservering men vädret ville annorlunda denna dag för det både åskade och vräkte ner. Vi testade om Svampen behagade ha öppet men icke sa Nicke, det fick alltså bli Java som vanligt. Vi hade mycket att prata om och avhandlade en massa ämnen, relationer inte minst. Livet tar ibland märkliga vägar kan man säga. Sällskapet i bordet bredvid var intressant och jag funderade ett tag på att hälsa men avstod efter visst övervägande, vilket säkert var lika bra. Det finns ju ingen anledning längre. Tiden gick ganska fort som den gör när man har trevligt. Tack till Rebecka som körde Frk T till Örebro och besparade mig 3-4 mil.

Kvällen har jag ägnat åt lite TV och tänkt på att jag trots allt har det ganska bra, inte minst är jag frisk (vad jag vet i alla fall). Det har varit en rätt tung sommar som också innehållit mer roligheter än vanligt, märkligt nog. Men det är kanske så det ska vara. Vi har fyllt den med massor av teater, farser, viskonserter, Göteborgsbesök och Spanienresan. Frk T har också haft en fantastisk segelsemester. Det är bra att sammanfatta det positiva och på så vis minska på det andra. Tiden gör sitt även om man inte tror det även om det går oändligt långsamt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar