söndag 28 augusti 2011

Söndag!

Sköna söndag eller, tja det beror väl på om man gillar städning eller inte. Så länge det inte är hemma hos mig själv är det väl ok (tack snälla Ingela för att du diskade här hemma). Vi städade Sturepalatset efter gårdagens kräftskiva och fredagens föreställning och det var roligare än att feja hemma. Nu är det mesta fixat och det sista ska ske på onsdag när alla kläder och peruker ska ner till förrådet. Sen kan Glöd snart ta över och ladda för sina föreställningar. Fast först blir det Bluegrassafton på lördag. Kolla vår hemsida för mer info och kom gärna och lyssna.

När palatset var färdigstädat åkte Frk T och jag till Marieberg för att shoppa blommor till systra mi som senare besöktes eftersom hon fyllt år. Vi tog också en sväng till Jysk och insåg att där var det äntligen rabatt på bäddmadrasser. Jag slog till på två stycken åt Frk T en hit hem och en till hennes pappa. Nu ser hon faktiskt fram emot ett par nätter i sin säng där. Det har varit ett himla gnäll på att bäddmadrassen hos pappa åker ner och att lakanet halkar av. Nu ska tilläggas att damen ifråga inte precis ligger stilla i bingen. Nope hon far runt som en elvisp och kan lika gärna vakna med huvudet på nattygsbordet eller vid fotänden så man kan ha viss förståelse för att saker och ting inte ligger still. Efter visst rådslag med hennes far klev vi i alla fall ut med två bäddmadrasser och nu har hon krupit ner och anser att förbättringen även här hemma är påtaglig. Kanon!

Eftermiddagen och kvällen tillbringades alltså hos syrran och där fick vi god mat och fika. Proppmätta tog vi oss hem och jag har nu garvat åt sketchen Å Fan II som helt otippat dök upp i mejlboxen. Jaha då är det väl bäst att vi andra börjar skriva vi också. Tack också till dessa verkliga fraktbolagsarbetare som bidrar till humorns fortlevnad. Jag kunde riktigt höra Per och Stefan säga replikerna till varandra. Räkningarna är också betalda vilket alltid är lika skojsigt. Nu ska här sovas för i morgon startar en ny lååååång arbetsvecka. Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar