fredag 5 augusti 2011

En dag som andra eller...

Fredag och inget direkt planerat. Bad kanske - molnen kom farande över Kumla - så icke. Lunch med kamrat M på Örebrofesten fick det bli så Frk T och jag förberedde oss för det. Då fick jag ett mycket trist besked från en god vän som gjorde att jag återigen insåg världens eländiga orättvisa. Fy varför ska vissa människor drabbas så hårt och skoningslöst? Det har varit för många tråkigheter nu faktiskt.

Läste ett mejl också som jag tänker förtränga. Fast en liten tanke på att saker kan drabba vissa på ett sätt de knappast tänkt sig skänker viss ljuvhet mitt i det bittra. Jag brukar inte vara hämndaktig eller långsint men det händer, det händer....

Nåja vi åt mat i stan och hade ganska trevligt ändå, sen kom regnet och det kändes lite rättvist. Kvällen ägnades åt att skjutsa Frk T till musikalrep, promenera med en vacker häst och lyssna på skön musik och härliga anekdoter innan hon skulle hämtas igen. DET blev lite stressigt. Jag hade gärna lyssnat ett tag till =).

Insåg också att båda mina syrror blev kvar i Spanien till på söndag. Bra, men inget har blivit som jag tänkt mig denna sommar även om en massa saker varit bra förstås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar