måndag 1 mars 2010

Borde verkligen sova nu...

Kort får det bli med andra ord. Tokstressad dag i dag. Tema på jobbet, kollegan H och jag har tema Sverige med våra elever och dag ett gick grymt bra, trots förberedelser i hundranittio knyck. Fick till ett bra berättande som start och alla satt som ljus, härligt och inte alltid det händer.

Hem från jobbet, glömt skriva ut viktväktarkortet, in på jobbet igen (tröskverk till dator), ut och borsta fram bilen, hämta Frk T, hem med henne för läxgörning, mot viktväktarna, ner ett kilo till =), handla till styrelsemöte, hämta Frk T skjutsa henne till Lilla h, till styrelsemöte som tog sin lilla tid, hämta Frk T alltför sent, hem och hopp i säng med henne, ut och skotta för att få in bilen i carporten, in och ringa viktigt samtal, snabbstädning och phu blogga. Facebook fick bara ett mycket kort besök vilket kan vara bra som omväxling. Teaterfestivalen den 13 mars har föresten över 90 anmälda, fantastiskt!!!

Alltså, nu ska jag sova för i morgon väntar mer jobb och förhandsvisning på Lerbäcks teaters nya fars. Är så glad att bästa, längsta skådis-U ringde och bjöd oss Kraxare att se detta. Ska bli trevligt värre. Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar