söndag 28 mars 2010

Snart premiär

En extrem helg full av repetitioner är avklarad. Nu väntar en extrem vecka med rep, genrep, premiär och fler föreställningar. Kul men hårt. Tack alla för ett bra arbete!

Det har blivit lite tomt på bloggen eftersom jag varken hunnit eller orkat. Men fredagen efter jobbet ägnades åt städning. Stort tack till Lilla h som av någon anledning var på solskenshumör och fick Frk T att städa sitt rum för att sedan hjälpa mig med resten av huset. För övrigt har både Frk T, Frk L och lilla h (Stora H också såklart) varit gudomligt duktiga och stått ut med extremt långa dagar på Rosendal. Imponerande! Det är inte helt enkelt att vara tio timmar på ett ställer där alla repeterar och ingen har tid med barnen. De har kollat Barbros matlagning, spelat spel, kollat på film och RITAT. Massor har de ritat. Det enda jobbiga med Frk T är tjatet om hårfärgning. Helt plötsligt anser hon att hon har världens fulaste hårfärg. Hon är blond och håret blir gudomligt fint när det blir solblekt. Vad gör man?

NA var på plats i dag också så håll ögonen öppna framåt tisdag eller så. K har stått för fotandet denna gång och vi får se hur mycket som kommer med.

1 kommentar:

  1. Ja, ungarna var otroligt duktiga. Vilken tur att jag var klok nog att ta semester! Sex kvällar i rad på Rosendal är fullt tillräckligt att mäkta med.
    Nu dags att sova och vila halsen.

    SvaraRadera