måndag 29 mars 2010

Allt det där extrajobbet

Nu är det premiärvecka och därmed full speed. I dag har frisörvagn lånats, spot lånats från Länsteatern, dock saknas ett stativ :( batterier är inköpta fast jag glömde 9V, bara ta en ny tur till IKEA. Kvällen har ägnats åt teknikschema och rekvisitaschema. Ett ljusschema måste också till men ljuset har inte satts ännu så det får bli morgondagens uppgift (förhoppningsvis inte min ;)

Vår klädguru B och regissörerna har i dag varit på en sista? shoppingrunda och förhoppningsvis så gör B klar den sista katten nu. Glömd peruk är tydligen beställd. I morse var I, S och jag och tittade på ny lokal för kläder och möten. Den var jättefin och bra så nu hoppas vi att hyran är låg nog. Allt på en gång känns det som. Lokalen vi har nu ska vi vara ute ur den sista april eftersom den ska rivas. Det brinner alltså lite i knutarna. Men det löser sig som allt annat, misstänker jag.

Nu ska jag ta mig upp för trappan och dra igenom alla mina repliker innan jag somnar. Jag hoppas att de på så vis bearbetas under nattens timmar och sitter som smäck i skallen i morgon, varenda en!

Jag var hos bästa H i förmiddags för nackkorrigering och som vanligt känns det mycket bättre. Bara jag nu inte sabbat allt framför datorn. Sov gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar