torsdag 25 mars 2010

Heja Sverker!

Hamnade framför Plus och inser att man inte ska försäkra sin bil i IF. För de anser att bilar nyare än 1995 inte går att stjäla eftersom de tydligen har stöldskydd (SAAB och nån japanare togs som exempel). De har dessutom mage att påstå att den fina Saaben som visades inte var stöldbegärlig. Märkligt. Jag hade en gammal häck till Saab en gång som jag knappt ville ha själv men en skurk eller två ville minsann ha den. Förmodligen ville de ut och leka och ha det som fanns inuti. Vadå stöldbegärlig, vad tusan som helst kan väl vara värt att stjäla för rätt person. En del gör det för nöjes skull, andra för att kränga den vidare och en del för att ta sig någonstans, det kan väl finnas tusen skäl för en skurk.

Ett försäkringsbolag ska fan i mig betala ut försäkringen om bilen blir stulen! Tror de att det är ett bedrägeri ska de polisanmäla kunden och låta polisen utreda saken. Men se det gör de inte för då kan de torska på att betala om kunden inte har gjort något bedrägeri. De ger helt enkelt fanken i att betala. Varför i hela fridens namn ska man försäkra bilar som inte går att stjäla??? Svara på det någon?

En polis var med och han sa naturligtvis att alla bilar går att stjäla även om det krävs lite mer kunskap att ta vissa märken. Han sa dessutom att IF, enligt honom verkar vara värst av hela högen försäkringsbolag på att lura kunderna. Helt plötsligt känns det bra att jag har ett helt annat försäkringsbolag. Så ner i soptunnan med IF alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar