tisdag 9 mars 2010

Vårtecken!

Kajor i luften! Det vimlar av dem, de kommer i stora flockat på kvällshimlen. Ovan ser Kraxkompaniet egna kajor. De som gav namnet åt vår första revy Dax för Krax och sedan åt revygruppen Kraxkompaniet.

Lust! Med det menar jag all möjlig lust. Att leva, att vakna, att träna, att.... tja. Viktminskningen går riktigt bra, nästan 6 kg är borta. Coreträningen i dag kändes också riktigt bra, där dyker dessutom fler och fler gamla bekanta upp. Kul att slita tillsammans. Nu ikväll har jag haft ett inspirerande samtal om idéer om framtida saker, kanske i Krax, kanske på annat sätt. Det är väl läckert att man kan bli polare med en människa utan att egentligen känna vederbörande särskilt väl. En person som tänker och gillar samma sorts humor som jag. Nån sorts mening är det nog med det.
Att hitta det man verkligen vill göra i livet är svårt, oerhört svårt. Det kan nog ta nästan ett helt liv. Ofta är vi så beroende av att tjäna pengar också att vi inte märker att vi borde gjort något helt annat. Att byta väg är inte helt enkelt men ganska ofta händer något som gör att man byter spår. Det har hänt mig flera gånger, det är häftigt om det också händer människor jag gillar.
Snart kommer våren! På dagarna värmer solen och det droppar från taken. Översvämning, ja visst men det är ett gott problem känns det som i dag. Sov gott och dröm om vår och förändring till det bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar