söndag 30 augusti 2009

Inget aprilskämt!

Nu är det bestämt. Premiär för Kraxkompaniets nya krogrevy blir den 1 april 2010 och det är alltså inget skämt. Vi beslutade i dag att flytta premiären från trettondagsafton till påskhelgen. Första april är nämligen skärtorsdag nästa år. Skälen till detta är flera men framförallt är det för att slippa repa i december när Barbro har julbord hela tiden. Alla verkade nöjda och glada över det beslutet. En annan fördel är att vi inte krockar med vare sig Lekebergarna eller Karlskogingarna. Det tycker jag är bra eftersom jag gärna vill se alla goda vänners revyer också. Vi kör sen hela påskhelgen och helgen efter den.

Vi sågs idag ute vid Rosendal och det var kul att träffa alla igen. Två nykomlingar har vi också och de är Ulrika och Lasse Malmsjö och jag hoppas de kände sig välkomna. Barbros mat var som alltid god men många tycke nog tårtan var bäst. Den var främst till Inger som fyllt pension och till Britt-Marie som uppnått den aktningsvärda åldern av 50. Grattis!!! Vi har en 40 årig basist också men eftersom han inte kom får vi helt enkelt ställa till med fest och det är ju bra!

Helgen gick alltför fort och i morgon är det redan måndag. Jag känner mig inte alls beredd på det. Fram för längre helger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar