lördag 29 augusti 2009

Barnkalas en kraftansträngning

Oj vad trött man blir av barnkalas. Det är lika befriande skönt varje gång föräldrarna dyker upp och hämtar sin älsklingar. Missförstå mig inte, det är klart att Frk T ska ha kalas när hon fyller år men det frestar på. Denna gång var kalaset mycket sent i förhållande till födelsedagen som var i juli. Kusinerna har varit här och grattat men klasskompisarna var ju kvar.

Sagt och gjort i torsdags fick klasskompisarna inbjudningskort till pyjamasparty till nu i kväll. Jag var lite smart och lät dom hållas i Kraxlokalen. Tre timmar tog jag till och det kändes lite långt men nu är det över. Sju ungar var det men de lät som 27. Frk L blev mäkta förnärmad när någon skämtsamt påstod att hon var lite kär i Hr V (som var ensam kille eftersom de två andra inbjudna uteblev). Så förnärmad att hon sedan vägrade vara par med honom i musikmemory. Jag blev lite härsken för det är lite taskigt att inte vilja vara med någon speciell och som R sa; du behöver ju inte pussas med honom ni ska ju bara sjunga samma låt! Frk L har annars ett oerhört starkt rättspatos och anser att man ska vara en bra vän. Nåja lugnet la sig efter att jag och Frk L gått till Maxi och inhandlat en film för att få en lugn sista timma.

Nu har vi förtjänat var sitt glas rött R och jag. Ungarna ligger uppe på Frk T:s rum (när de till slut kom överens om det vilket tog sin tid och sitt föräldraengagemang) och kollar på Kalle och chokladfabriken nu dubbad till svenska (funkade inte i lokalen). Det är ovanligt tyst så kanske har de slumrat in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar