onsdag 14 september 2011

Veckan går....

...framåt. Snorar fortfarande men är i full gång. Gårdagskvällen tillbringades på Sturepalatset med barnteater. En hel hög var de och de verkade nöjda när de gick hem. Vi övade på hög och låg status och det tyckte de var roligt. Det känns som att det blivit lite väl korvstoppade veckor fram över. Teater på tisdagar, kör på onsdagar, zumba på torsdagar och Frk T:s ridning på fredagar. Hm bara fria måndagar, tack och lov för dom.

I kväll har vi sjungit. Roligt som vanligt och bra förstärkning av två nya duktiga medlemmar har vi fått. Vi vill ju gärna sjunga nån Queenlåt också och jag ska försöka hinna in på biblan och leta upp nåt bra körarr på en sådan. Janne hade önskat sig nåt svårt och då fick han det..... nåja vi vill ha svåra saker vi andra också. Trestämmiga knölsaker är kul.

Extra roligt var att vi startade barnbalett/dans i dag också. Bästa Marie körde i gång tre grupper och lät supernöjd efteråt. Härligt, det var så trist att vi fick lägga ner dansen på Skogstorp, men samarbetet med denna fantastiska dansare kommer bli kanon. Hon kan allt tror jag. Det vimlade av 4-5 åringar i balettkjolar hur söta som helst. Steppskor hade hon också med sig i en påse mest för att visa ungarna tror jag. Hon kanske kan lära oss kraxare att steppa, det vore nåt det =).

Nu känns sängen lockande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar