torsdag 22 september 2011

Glödhett genrep

Dock inte i lokalen som höll sig skapligt sval men det blir den inte i morgon smetfullt som det är. Jag gläds åt att 240 personer i helgen kommer att besöka vårt vackra Sturepalats och gå hem mer än nöjda. Det är fantastiskt för Glödtjejerna, deras orkester och för Barncancerfonden och inte minst för oss eftersom en massa nya människor får upp ögonen för vår fina scen. Glöd har lagt ner ett fantastiskt jobb och det är kul att resultatet är så bra (väntat visserligen men ändå). Svens Wolters härliga röst gör inte resultatet sämre. Kumlanytt var på plats så jag gissar att man kan se delar där snart. Alla föreställningar är slutsålda men Glöd gör en föreställning på Sparbanksbörsen i Fjugesta 21 januari och två till hos oss den 3 och 4 februari, det är nog säkrast ni bokar i tid. Man kan köpa sig ett glas vin eller en öl i pausen också av trevliga Kraxare. Ja inte i Fjugesta förstås där får ni hålla tillgodo med Lekebergsrevyare och det är väl inte fy skam det heller.

 Inledningen med Tina Turner
 Madonna
Kvällens höjdpunkt med Liza!!!

Insåg att jag nog var ganska på och uppspelt när jag kom hem för den jag pratade i telefonen med utbrast plötsligt; är du uppe i varv eller? Hm ja kanske, det rullar på i högt tempo nu. Mycket på jobbet, mycket på palatset och mycket på kvällarna fast livet ska ju levas här och nu och inte sen....då kanske man inte hinner.

Nu ska jag sova och ladda för en hel dag med läroplansarbete. Ungarna är lediga och vi jobbar längre än vanligt (bara så ni vet alla ni som tror att lärare bara är lediga). Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar