söndag 18 september 2011

Så var den helgen slut!

Orkade inte blogga i går så jag hoppas ni haft annat att fördriva tiden med. Gårdagen ägnades åt teaterfestival på Nya Teatern inne i Öret. Jag hade sett fram emot workshopen i sång men av den blev inget för hon som skulle ha den var sjuk. Ja, det kan vi alla bli så det var bara att välja något annat och eftersom vi behöver bli bättre på marknadsföring så valde jag "Att sälja". A BIG misstake! Kan man säga. Jag valde bort Stagefighting och Comedia del´Arte vilket var kanon båda delarna. Om det är något jag gjort förut i mitt "tidigare" liv så är det att gå både bra och usla säljkurser. Den här workshopen fick sälla sig till den senare varianten. Gick in på snubbens hemsida (det var nämligen mycket viktigt att ha en sån ;) och där stod att det var en anpassad säljutbildning. Hahaha ursäkta men någon mindre anpassningsbar föreläsare har jag aldrig träffat. Han hade dock en helt ok hemsida och jag gissar att han var en långt mycket bättre fotograf än säljutbildare, många snygga foton jag tittade med en fotograf kikandes över ryggen på mig. Att marknadsföra en föreställning, en revyuppsättning eller annat evenemang visste han nog inte ett skit om dessvärre. Synd men där gjorde vi ett misstag. Så kan det gå. Fast de som var med i de andra workshopsen var mer än nöjda och det var härligt. Alla kanske inte heller tyckte som jag angående säljsnubben, jag hoppas några fick ut något av det hela i alla fall.

Efter festivalen käkade Bettan och jag grekmat på Hellas och jag testade en oxfilé med kanelsås. Tja sådär, gott kött och såsen hade gärna fått innehålla lite mindre kanel. Mätta blev vi och då åkte vi på surströmmingsskiva där de tack och lov ätit färdigt. Vi njöt av äpplekakan som istället luktade fantastiskt och innehöll kanel fast mer på rätt ställe.

I dag har jag fixat och trixat här hemma, en skön dag. Fått lite manlig hjälp att ta bort det som skulle bort på studsmattan. Haft fikagäster och umgåtts. Planerat kommande kraxevenemang med lika entusiastisk människa som jag själv är vilket var underbart. Jag älskar när människor är PÅ direkt och bara ser möjligheter, det är så kul. Sen fick jag ont i magen en sväng, mina gallgångar funkar väl sådär, tror jag, men det har gått över nu.

Jag förundras också över den lilla, lilla ortens händelsefattigdom och över att de verkligen kan koka soppa på en spik ens innan spiken hamnat i kastrullen ;))).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar