onsdag 28 september 2011

Allt är inte guld som glimmar

men ibland så. Jag har haft ett problem som tyngt mig en del. Vinterdäck! Jo jag har insett att jag är tvungen att införskaffa nya dubbdäck. Det vimlar inte av Mazdadäck på blocket kan man säga, igår fanns det endast en omgång odubbade. Jo då jag vet att man ska vara miljövänlig men hade jag kört odubbat förra vintern hade jag fått stanna hemma åtskilliga dagar för jag hade aldrig tagit mig härifrån, så mycket är säkert. Dubbat får alltså gälla, men det kostar. Massor av pengar jag inte har, förlåt hade, kostar det.

Nu har jag dock tagit tag i problemet och sålt allt mitt guld. Ni ska veta att jag inte hade mycket men lite krafs fanns, gamla förlovningsringar, ett armband och ett trasigt halsband = 4127 kr !!!!! Fatta =))) Tipset kom från en kollega som sålt ett armband (tjock sån där länk ni vet) och fått 4700. Klart jag hört radioreklam också med den surrar mest förbi mitt medvetande och fastnar inte. Men A:s tips fastnade. Så med förhoppning om nån tusenlapp eller kanske rent av två, stegade jag in på gulbutiken i stan och kom ut lite rikare. Det ska jag alltså köpa däck för, halleluja!!!

Jag hade en klocka också som jag inte riktigt minns om den var från mormor eller moster R, den var dock bara fejk, så var det med det, den fick följa med hem igen. Han köpte silver också guldsmeden, så nu funderar jag på om de eländiga silverbesticken som måste putsas och som ingen använder kanske kan inbringa några kronor.... nåja silver gav 4 kr grammet och guld 345 eller något sånt, så frågan är om det är värt besväret. Kö var det i alla fall med folk som ville sälja sina saker.

Nu är det snart kör!!! Gillart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar