söndag 4 september 2011

Man ska misslyckas ibland

Det stärker en säger dom. Hm tycker i alla fall ruskigt synd om de duktiga musiker som spelade på palatset denna kväll. Inte alls många hittade dit och lyssnade. Inte såldes det så många öl heller men det är ett mindre problem förstås, den finns ju kvar till en annan kväll.

Newsound Country var sex duktiga musiker som spelade en ganska käck sorts country, kanske inte helt min musiksmak men att de kunde hantera sina instrument fantastiskt såg och hörde jag. Trevliga värmlänningar var de också. Roligast var nog att den snyggaste av dem var begravningsentreprenör och liksom kom i "firmabilen" direkt från jobbet får man förmoda. Vi kände direkt hur han tog mått på oss med ögonen (kiststorlek alltså). Arbetsskada eller ;)). Nåja den lilla publik som lyssnade verkade nöjda med det de hörde i alla fall och jag gissar att man får vara glad för det. Dessvärre har inte marknadsföringen legat på oss så det är inte mycket vi kunnat göra. K-G har fixat så gott han kunnat till vår hemsida förstås. Bara att göra annorlunda nästa gång helt enkelt.

Inte blev det något 50-års partaj i Fjöget heller för alla blev lite sega och ville åka hem. Jaha, så jag får väl blogga istället. Har funderingar på att starta en kärringblogg.... känns som att det är dags liksom. Nästa vecka är det bara tre år kvar till 50. Fatta mer än halva livet bara borta....

Ibland är stavningskontrollen rolig. Värmlänningar vill den ha till Frälsningsarmén ;))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar