tisdag 19 oktober 2010

Tisdag i oktober

I dag har det varit precis en sådan dag som man skulle önska sig många fler av. Vi var gott om folk i klassrummet. för tillfället har vi en student som gör stor nytta och det är extra lyxigt. Vi kunde dela upp ungarna på matten och de flesta hann nog mer i dag än de annars gör på en vecka då man är ensam i klassrummet. Det blev lugnt, tyst och man hann hjälpa alla. En fantastisk känsla men ack så ovanlig. Sedan var vi på studiebesök på Ica Maxi. Vi fick kolla in jättelagret, bageriet, den iskalla frysen och smaka frukt och grönsaker. Före detta kollegan från Renommé, Micke, var en klippa på att instruera ungar, han hade jordens koll och var så där skönt supertydlig om vad som gällde utan att vara otrevlig mot barnen. Gott betyg, är lite impad faktiskt!

Åkte hem på lunchen för att ta ut Pizza nu när bästa B är på vfu och hann messa lite när jag åt lunch. Ljuv plåga? Jo på sätt och vis, men mycket vill ha mer......hela tiden helst. Kryptiskt? Beror på vem som läser.

En tisdag rätt fri från Kraxjobb eftersom det är yoga i palatset dessa kvällar. I morgon blir det full fart igen. Massor att göra men först måste jag läsa lite engelsk didaktik, jag har legat i fas hela tiden och vill inte komma efter. Hösten har varit obarmhärtig nu ikväll även om eftermiddagen var helt soligt ok. Det blåser och regnar iskallt. Bredbandet och därmed tv och dator har stannat och krånglat hela kvällen. Ger upp och kryper ner nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar