måndag 4 oktober 2010

Tankar och sånt

En både bra och lite frustrerande dag. Det började med en trött morgon som givetvis blev lite stressig eftersom jag helt enkelt var tvungen att platta håret. Ibland kan en månad gamla skämt hålla i sig så pass att de måste fullföljas. Dessutom är det smickrande när människor tycker man är fin i håret. Jag faller sjukt mycket för smicker ibland ;)) Jag kan säga att det lönade sig, tackotack o många kramar bäste H! Du är en häftig människa! Känner att jag skulle kunna skriva en otroligt rolig blogg om detta men jag vill inte få en grymt seriös yrkesmänniska att framstå som oseriös så jag avstår, sorgligt nog. Efter detta "terapeutiska" möte så for jag vidare för att fika med en annan mycket god vän. Det var ett tag sen så det var riktigt, riktigt trevligt. Hoppas verkligen du har lite tur nu och att det går din väg... håller tummarna precis så hårt som man ska.

Hade nästan bestämt en dejt till men så blev det inte, det får vänta lite till :( Vad märkligt det är att man kan bli så påverkad av en annan människas sinnesstämning. Om någon man tycker om deppar eller inte mår gott så kommer frustrationen, speciellt om man inte kan göra ett skit åt saken. Kramar om hårt iaf. Nu ska jag peppa upp mig och åka och få Kraxkarlarna att dansa indiandans. Misstänker starkt att det kan få mig att skratta en del. Tittade på dvd:n med Indiannumret från vår första revy förut för att uppdatera mig lite och ja, vad ska man säga...=) råkade dessutom få se min berömda sketch "Stavgång" också och ja, vad ska man säga, som sagt. Man har gjort en del sjuka saker på scenen.

Ha det fint alla och det ordnar sig! Mitt måtto: även den värsta av dagar har ett slut och en ny oprövad kommer. Annars kan man lyssna på Winnerbäck!

1 kommentar:

  1. Ja , ibland lönar det sej :) jag håller med ...han är ett unikum ;)

    Anne "Ulla-Bella" Gunnarsson

    SvaraRadera