fredag 8 oktober 2010

Klassträffsladdning

Äntligen fredag! Det är väl märkligt att man längtar till helgen trots att man bara varit på jobbet i två dagar. Man och man, jag borde säga jag om mig själv förstås. Det har varit en vecka av känslostormar och en massa kraxjobb. Helgen blir nog likadan, kraxjobb i lokalen, repetitioner och klassträff. Det är 30 år sedan vi slutade nian och jag känner mig, om inte förflyttad till nian, så väl till åttan. Vi ska ha lite förpartaj hos Y innan, bara en timma men man blir lite mer varm i kläderna i alla fall. Det är ju inte säkert vi känner igen varandra och det kan lätt bli lite pinsamt. Öh... och vem är du? Har i alla fall sett till att jag känner igen de som är helt nödvändiga för sinnesfriden ;))

Ett drinktips jag fått måste provas också, Likör 43 ska blandas med, håll i er nu, NYPONSOPPA och sprutgrädde (just den varianten var också viktig). Vän av ordning kände viss oro över nyttigheterna i denna "drink" men det ska väl ordna sig... lite c-vitamin kan aldrig vara fel, det är ju b-vitamin i öl till exempel. Annars har jag mitt säkra kort Campari och Fanta. Trerätters meny ska det bli på Strömpis och maten där brukar ju inte vara någon höjdare men vem behöver mat. Ett äpple kan räcka *dsv* kanske, beror på vad man ska orka. Grymt kul ska det bli i alla fall även om det bara är några stycken från vår klass som kommer.

Jag är grymt fredagstrött nu efter en bra dag i skolan och en rätt skön eftermiddag med nice cyberkommunikation. Även om den grumlades av oro för Frk T. Damen glömde höra av sig var hon var och mamma fick lista ut det själv. Kl. 16.30 slog hon en signal (hon hade slutat skolan 13.15) och var hos en klasskompis, sen försvann de en och en halv timme till och mamma var ganska sur...Frk bedyrade att hon minsann försökt ringa men det var upptaget och sen funkade inte mobilen och, och, och. Nåja hon kanske lärde sig något på kuppen. Sen kom lite annat trist från skolan fram och det blev en ledsen start på kvällen men det la sig efterhand. Mitt i letandet hörde jag Stora H hojta bakom kamrat I:s telefon; hon är hos sin kille! Va? hos sin kille? F-n hon är bara 10! Nåja det var ju inte så blodigt. Jag försöker definitivt förtränga minnet av ett party vi hade i sexan, där man var tvungen att vara ihop med någon för att få komma. Sen fick vi varsin madrass där vi kunde ligga kvällen lång och hångla. Hm när man går i sexan är inte repertoaren så stor (ska inte vara i alla fall) och det blir rätt trist. Då tog två klasspolare ett gott initiativ och lärde oss andra hur man skulle tungkyssas. Vi satt tio ungar och kollade noga på dem som i äkta John Cleese-anda demonstrerade den konsten för oss. Jag får lite ångest när jag tänker på att Frk T går i sexan om två år. Men jag växte upp på det lössläppta 70-talet det är bättre nu, säg att det är det!

Nu ska jag ge mig själv en skönhetssömn det kan behövas. Det var 30 år sedan jag slutande nian, 31 år sedan jag gick på Grease.... sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar