söndag 5 september 2010

Träliga trollet Elurt

Darriga Syltan - Frk T

Hedvig Kruse som mamma som besöker Trollskogen då och då... när hon inte läser ekivoka dikter förstås (dock inte på barnteater).

Människoparet, pappa Finn och mamma Hedvig väntar på akt ett.

Dittzie - trollmor i trollskogen eller kamrat I

Trollpacka har trollat till Harry Fjantsson och Iris Skogsluft så de ser alla trollen i skogen.

Kampsång för skogens överlevnad!

Snoriga Tuva på besök från Haparandaskogen.
Så var vi klara med barnteaterprojektet för denna gång. Slutet gott allting gott. Lite synd att det vara blev en enda föreställning men tid fanns inte till mer. Vi hade i alla fall tur med vädret kan man säga eftersom vi hann spela klart utan regn. Duktiga ungar och kraxare har bidragit till Ingers och Milles projekt denna gång. Bittan har sytt och fixat som vanligt. Musiker hade vi såklart och en tekniker som löste allt trots att det inte alls fanns myggor som vi trodde. En uppmickad skog fungerade alldeles utmärkt. Jag hoppas publiken var nöjd och tack för att ni bidrog genom entré och lottköperi. Nu är det dags att ta tag i nya kraxplaner och nya lokalen. Vi håller på att planera invigning men jag återkommer när allt är helt bestämt.

2 kommentarer:

  1. Gör en till föreställning vill se er:)

    SvaraRadera
  2. Blev lite sent på hösten och inte så många lediga dagar på Rosendal men vem vet, det kommer en sommar nästa år. Dessutom hoppas jag vi startar all möjlig teater i Krax som kommer att kunna ses i vår nya lokal i framtiden.
    Tack för att du vill se oss!

    SvaraRadera