söndag 19 september 2010

Spelkväll

Denna dag har det arbetats i detta hem, nytt underlag till golv har lagts i hallen utanför toan. Där ska bli mitt eget lilla "bibliotek" med bokhyllor och en läsfåtölj. Väggarna ska bli mörkröda och golvet schackrutigt. Kamrat R och jag tog en tur till Bauhaus för att köp korkmatta/plastmatta eller vad tusan det nu är... hm det blev en historia för sig. Kamrat R påstod sig definitivt komma ihåg måtten i huvudet. 4 meter x 1,20...hm det lät smalt men ändå, what the hell. En snäll tjej skar till en bit åt oss och vi var så nöjda så, 79 kr kvadratmetern. Jag tittade på den ihoprullade biten och påpekade hur ruskigt smal den såg ut...kamrat R säger då tvärsäkert ja men det är 1,20 för det är tre spånplattor på 60 cm och det blir.....skräck i blicken...fan 1,80!!!!!!!!!!!!!!!! Djävlar vad gör vi nu???? Detta törs jag knappt skriva men efter att ha jagat samma tjej som då var upptagen av andra kunder så stoppade vi helt sonika rullen i en stuvbitslåda och fick en ny bit tillskuren av en kille på 2 x 4 meter som vi betalade för och åkte hem. Har sällan känt mig så dum!

Kvällen har tillbringats med bästa vännerna och vi har spelat spel. Kamrat M och jag var i lag vilket var taktiskt korkat eftersom jag är "blond" och hon var aptrött. Dessutom fick vi inte en enda historefråga vilket hon är sjukt bra på!!! Hm vi fick bara skitsport och kamrat I och R fick vetenskap och Sverige hela tiden och kunde alla svar..... en vetenskapsfråga fick vi och jag vidhåller fortfarande att B52 är en drink och inte ett flygplan så det så! Nu är jag trött och vi ska ses med krax i morgon så det är nog bäst att jag sussar. Förlåt för alla stavfel, det beror på vinet inte hårfärgen. Sweet dreams!

3 kommentarer:

  1. Hur kunde ni bomma på Harry Brandelius?

    SvaraRadera
  2. Insåg precis att jag skrivit att vi fick en bit tillskuren av en stackars kille som var 2x4 meter hm, inte alls, han var i fullt normal storlek ;))

    SvaraRadera