lördag 6 februari 2010

Tävlingen har börjat!

Melodifestivalen! Detta program som folk älskar att hata. Det som väcker mer engagemang än jordbävningar och självmordsbombare. Nu är det igång. Populärast denna kväll var i alla fall Dolph Lundren. Den karln har verkligen förändrats, jag minns när han satt som en helkorkad typ som glömt svenskan efter ett år over there. Det steg honom väl över huvudet att vara polare med Stallone och gänget. Nu verkar han full av självdistans och kunde verkligen bjuda på sig själv. Visst han dansade som en kratta men TV4 har garanterat redan ringt och vill ha honom till nästa års Let´s Dance.

Låtarna då? Så där inget superbra och inget superdåligt. Ekborgs låt får nog någon stoppa in i en musikal där den kan höra hemma. Salem Al Fakirs låt var rätt skön och blir säkert en hit, Olas var ok liksom den lugna saken som gick till Andra chansen. Bäst var Jessica Andersson tycker jag. Fin låt och hon sjöng kanon. Vi får väl se vad som kommer nästa helg.

I morgon har vi rep med Krax och medlemsmöte där vi ska få info om vår väntande framtid. Det är sååå spännande saker på G. Vem vet till hösten kanske det händer något i själva Kumla igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar