torsdag 25 februari 2010

Klädprovning

Eftermiddagen och lite av kvällen har vi Kraxare ägnat åt att planera våra kläder inför Hackat & Malet. Sexig ostförförerska och totalt osexig tvillingkuf är ett par av mina roller. Vår sömerska B har redan sytt fina påskattiraljer och är i full gång med en hel del annat. Som vanligt är det inget fel på kreativiteten i vårt gäng och B kommer alltid på lösningar till de mest omöjliga kreationer.

Roligaste kommentaren kom från revykollegan R som vanligt. Han hade lämnat in sina högklackade pumps i storlek 45 hos skomakaren i Kumla. Denna fåordige herre hade muttrande kommenterat storleken och R hade lite tafatt ursäktat sig med att han spelade en del teater varpå skomakaren mumlade nåt ohörbart. Sånt får man ta i konstens namn ansåg R; att de tror man är en transvestit i röda pumps alltså!

Det finns åtskilliga historier om R:s kvinnoroller och roligast är nog den om kvinnan som skulle köra hans taxi och kom för att hämta nyckeln just när han stod i värsta utstyrseln och övade. Frun öppnade och ropade givetvis på honom och där klev han ut till tjejen som snabbt tog nyckeln och försvann som en avlöning.

Jag och U gick efter planeringen lös i klädförrådet och letade tantklänningar och 80-talskreationer liksom peruker. En del nytt kommer givetvis inhandlas och en del syr B helt enkelt om. En häst kan bli en staty som blir en katt som blir en ko.... tja typ så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar