söndag 13 september 2009

Nisseåterträff

Anna och Alexander stod för delar av underhållningen

Frk T och Matilda till bords, Frk T vill gärna synas lite extra på bild.... Den bästa underhållningsdelen stod The producers för!

Så var det då äntligen dags för återträff med alla som var med i Nils Holgersson i somras. Klockan 17 började folk droppa in på SCB som har en festlokal de hyr ut. De flesta var med men några saknades tyvärr. Frk T saknade Moa såklart men Agnes och hon hade ruskigt kul i alla fall. Vi fick krama varandra förstås, här var det ingen som tänkte på någon svininfluensa. Sen åt vi medelhavsbuffé. Gott tyckte de flesta av oss men Frk T åt nog bara bröd (utan smör) tror jag och två tuggor lax. Nåja hon överlevde. När tröttheten blev för stor for hon iväg till syrran för övernattning där. Vi fick också lite underhållning av skiftande slag. En del Nissar roade oss andra, David körde en hel Shakespearscen där han själv gjorde alla rollerna vilket var obetalbart. Anna och Alexander gjorde sitt bästa för att jäklas med varandra då de sjöng en egna Nissetexter till Personliga Persson och Jag vill vara din Margareta. En extra eloge till Anna som släpat med sig kontrabasen för att spela två toner, den är ju tung och tar viss plats. Ett gäng gymnasietjejer underhöll oss också med improvisationsteater och musik. The producers dvs Gunilla P, Vivanne och Anette roade oss allra bäst. De hade skrivit ihop ett snack av massor av Nisserepliker i en salig röra och sjöng också en ny text till kråksången. Extra roligt var det att träffa Gunilla O och Inger som kom lite senare av olika anledningar. Nu har jag en lång lista på saker man måste gå och se eftersom många Nissefolk är med i olika projekt. Närmast är väl Väst side story som Lekebergarna ska köra inomhus och sen Järnklockan i Degerfors. I Karlskoga pågår alltid en massa så det blir nog några turer dit också.

Denna dag har ägnats åt höstjobb. Nu är hela poolen skurad, torkad och inne. Gräset är klippt med Krilles åkgräsklippare så det är ordentligt av för en gång skull. Grovsoporna jag ställde ut tog sopgubben med sig när det var vanlig sophämtning. Jag ligger bra till hos honom, han tar allt jag ställer ut. Jag misstänker att det är för att jag ger honom vin varje jul. Man ska vara rädd om sopgubben, brevbäraren och tidningssnubben. Glöm inte det till jul, ge dom vin eller choklad så får ni bästa service året om.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar