onsdag 1 juli 2009

Värmeslag

Jösses, när det blir varmt i det här landet så blir det jävligt varmt. Det vibererar i luften, mina händer och fingrar känns precis som för 9 år sedan vid den här tiden. Då skulle jag ha Frk T nio dagar senare och vattnet i händerna var på något sätt befogat, nu vete fasen (känner att jag måste minska svordomarna eller lindra iaf). Frk T åkte med kompisen R till Pålsboda för bad och man får hoppas åskvädret som är på väg inte tar just den vägen. Hit får det gärna komma med en urladdning bara det ger tusan i att slå ner. Ska dra ur alla viktiga kontakter till modem och annat för jag vill inte ha uppbrunna hårddiskar som en annan sommar.

Hade tänkt städa lite i dag eftersom gårdagen tillbringades vid Hargebaden med syrran och sex ungar men orken har inte infunnit sig, ännu.... tveksamt om den kommer den här vägen.

1 kommentar:

  1. Det är trots inte helt fel att jobba i den här värmen. Vi sitter nästan och huttrar i vårt svala arbetsrum. Det är nästan skönt att kränga på sig skinnstället och ge sig ut i värmen. Haha!

    Men städa? Varför då? Det kan du göra när kvicksilvret sjunker.

    SvaraRadera