söndag 5 juli 2009

Kraxnytt

Bildminne från första krogshowen på Rosendal.
Antikrundan i Meny med Revy (foto Kristina Larsson)
Nu är det så dax - för Krax igen.

Tid att släppa fokuseringen på Nils Holgersson och börja tänka revy istället. Nyårsshow på Rosendal ska det bli men premiär Trettondagsafton 2010. Kan kännas långt bort men det är det inte! Upptakt ska vi ha sista augusti och då är det bra om det finns ett manus att repa till, så tiden är med andra ord knapp. För att göra något åt detta faktum så fixade hyresvärden och tillika kraxmedlemmen K och jag ett grillparty, nåja R skötte det mesta av grillandet och A-M kokade potatis och friterade pommes. Själv stod jag för salladsihoprörandet. När vi var 10 stycken tappra som placerat oss under K:s altantak (det regnade såklart, R:s semeser har ju börjat) så åt vi och spånade idéer. Det ska nog bli en bra krogshow den här gången också för vi kom på en del bra. Vad får än så länge bli en hemlighet.


I höst blir det också teaterfesival i Kumla, oktober närmare bestämt. Då kan länets alla amtörteater- och revyföreningar komma och visa upp sina förställningar för varandra och också gå på bra workshops. Vi jobbar på att få dit några riktiga höjdare, vilka det blir får också bli lite hemligt tills allt är klart.


I morgon ska det skuras husvagn (har lånat en med förtält till kommande semester) och börja rustas i Frk T:s rum. Veckan kommer gå i racerfart så är det alltid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar