söndag 12 juli 2009

Klart bättre!

Just det humöret är klart bättre i dag, mest för att det slutat regna. Plötsligt kom lite energi tillbaka och vi for i väg och shoppade allt som fattades till Frk T:s rum och till husvagnen. Oj det tärde på kassan, det är en himla tur att kamrat R är en tät typ annars hade semestern blivit inställd. Han är inte lärare så jag antar det beror på det. Inte har han tillbringat en massa år på universitet och har därmed inte 250 000 i studieskulder men tjänar flera tusen mer. Tja man har inte valt rätt yrke när man tänker på lönen precis.
Nåja, nog om det. Rummet börjar som sagt bli klart, vi startade dagen med att tapetsera fondväggen, måla lister och lite annat. Sen köpte vi mer färg och hyllan som ska sitta efter väggen för alla böcker samt en massa annat. Golvet och hyllan är nu målade en gång, bara en kvar alltså. Ska fota lite i morgon när det är ljust, blir lite mörkt på kvällen eftersom alla lampor är borttagna. Det var riktigt kul att måla idag, speciellt när man börjar se ett slut på det hela. Hoppas verkligen Frk T blir nöjd och tycker att det blir en fin födelsedagspresent.

Sänder en tanke till hundvännen R vars lille son är allvarligt sjuk. Hoppas verkligen allt går bra med din lille kille. Kramar till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar