måndag 17 oktober 2011

Skapligt flyt i dag

Jobbet flöt väl på, jag hittade den borttappade almanackan jag letat efter hela helgen, letandet hade inkluderat ett besök på jobbet utan ögonen på skaft. Genast jag slog upp gluggarna i morse slog det mig var den förmodligen låg; bredvid den "södra" datorn, och mycket riktigt, där låg den. Lättnad! Lagom när jag skulle gå hem kom en förälder rusande med andan i halsen helt säker på att hon bokat utvecklingssamtal. Språkförbistringar leder ibland till lite missförstånd, men totalt oförberedd improviserade jag till ett sådant för det är trist om folk kommer i ogjort väder, vi fick till ett par bra IUP-mål i alla fall.

Detta medförde viss stress när jag påminde mig om att jag skulle hämta de beställda däcken. Men det var bara att stampa gasen i botten och åka till Kumla Däckservice där fyra karlar på mindre än en kvart bytte mina däck, spolade rent sommardäcken, packade in dem i påsar och stoppade dem i mitt bagage. Voila! så var det klart och jag var fyra papp fattigare, guldpengarna gick åt sånär som på 127 kronor. Men det var ju meningen så det var flyt i detta, snabbt gick det.

Hem och hämtade barn som sen åkte på sångträning på kulturskolan medan jag matshoppade för att svischa hem med maten, snacka med syrran och sen ta Frk T till tandläkaren. Ja visst är tiden ur led när man får komma till tandis klockan 18  en måndagskväll, men bra! Inga hål och ingen tandställningsvarning. Flyt!

Chattade förut med nice fikakompis som gett ett löfte att bjuda stackars fattiga mig på fika nån kväll eller i värsta fall Mc Donalds ;) nu gäller det bara att få tid med det. Just tidsbrist på vardagskvällar har blivit mitt största bekymmer denna höst. Vi har inga sena aktiviteter men Frk T vill inte gärna att jag sticker hemifrån mörka höstkvällar så hon får vara ensam hemma, så det gör jag såklart inte. Men löften om trevliga fikakvällar är väl också en sorts flyt.

Med lite mer flyt kommer jag somna som klubbad om en liten stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar