onsdag 26 oktober 2011

Dag full av marknadsföring

Nu är vi igång med att marknadsföra våra arrangemang. Kvällen i går och för vissa natten likaså fylldes av jobb för att marknadsföra Groupie - En efterhängsen fan som ni kan se på Sturepalatset den 5 november kl. 18.00. Vår goda gulashsoppa eller om man så vill ost och broccolisoppa serveras i pausen och ingår i priset som bara är 160 kr. Passa på att se Olle och Lena från teater Nolby den kvällen. Kolla kraxkompaniet.se.

I går satte jag fart på min bästa K-G som gör alla våra affischer, annonser och hemsidan. Egentligen hade vi tänkt att vi skulle klara oss med de affischer vi fått men de räckte inte, Kumla är ju STORT ;-). Vi kunde tack vare K-G:s nattinsats trycka fler affischer och flyers i dag och dessutom få klart en annons. Tack o tack. Själv ägnade jag mig åt att sätta upp affischer, skriva till Kumlanytt och kila in på Nerikes Allehanda och lobba för saken. Ha möte med Sture och en massa annat. Onsdagarna går fort kan man säga och ändå hinner jag nästan alltid med en härlig lunch på New Tokyo, veckans lyx, sushi och asiatisk mat!

Vi har också börjat marknadsföra vår julshow som vi ska ha 2 och 3 december på Sturepalatset. Då ska vi i kraxkompaniet och vi ;) i kraxkören och våra minikraxar (barnteatern) riva av en hejdundrande show. Vi ska sälja skinkmackor och lussebullar och skänka överskottet från det till Verdandis alternativa julfirande. Vi har börjat repa såklart så nu blir det mycket en tid framöver. K-G har gjort en fin affisch till detta också så den trycker vi så fort de hinner.

Kvällen har ägnats åt att repa då och på onsdagar gäller körsång. Mina lungor är inte helt tillfreds med att jag ska sjunga julsånger som sopran men det gick bättre i dag än förra veckan. Himmel och plättar vad högt julsånger går när de ska sjungas trestämmigt. Jag inser att de inte går att sänka för då hamnar basherrarna nere i källaren eller snarare underjorden. Ibland förbannar jag mig själv för att jag inte började sjunga alt men jag inser att jag kanske behövs på sopransidan för vi är inte heller så många... nåja bara att kämpa på. Vi skulle behöva vara en 6-7 stycken till i kören för att inte vara sårbara om någon är borta från någon stämma. Nu är vi 16. Fast nästa vecka ska vi sjunga med Trivselkören och Quinns och öva inför kommande julkonsert i kyrkan i Svennevad den 18 december och då blir det maffigt och vi får draghjälp med stämmorna. Kul!

Frk T var minsann till Lerbäck på teaterkurs hon och kom hem nöjd och glad. Hon anmäldes i sista sekunden och fick väl på grund av det en rätt liten roll men där är kul att få in en fot och hon kommer säkert lära sig massor och ha skitkul. Söndag den 6 november ska de spela upp en pjäs som de repar in hela novemberlovet. Då är hon sysselsatt.

Nu ska jag sova och jag vill inte vakna av att jag hostar så jag nästan kvävs. I morse vaknade jag vid fem av att jag förmodligen satte min egen saliv i halsen alternativt drabbades av akut kikhosta för jag hostade tills jag nästan spydde och fick ingen luft. Hysteriskt äckligt och jag kunde inte precis somna om efter det för då trodde jag det skulle hända igen. Är ganska trött nu känner jag. Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar