onsdag 5 oktober 2011

Ops

Har passerat 20 000 inklick sen jag skaffade "mätaren", det är nog lite stort men klockan är för mycket för att skåla med mig själv, det får vänta till helgen.

Hade mest tänkt berätta om min förvirrade och tokstressade dag med plus och minus. Vaknade och körde Frk T till skolan. Får ett sms från M (dansledare för tre grupper med små balettbarn) - hon är sjuk! Japp vad kul, där fick både Studiefrämjandepersonalen och jag jobb, mest dom, tack för att ni fixade att ringa alla, jag ringde/ messade fyra och satte upp en lapp. Sätter mig vid datorn och startar mejljobbet samtidigt som kaffet bryggs, då ringer telefonen. HJÄLP! Örebro kiropraktorklinik ser jag på mobilen och inser var jag förmodligen skulle befinna mig. Ingen hjärna - kan kosta! Snäll kiropraktor och kanslist ger den förvirrade människan en ny tid 11.15. Denna tas tacksamt emot fast den sabbar dagens planering totalt.

Gör allt datajobb i rasande fart även om jag säkert glömmer en del, diskar och duschar. I väg till palatset en kvart sen, minst, för att möta LillInger och skicka henne på diverse uppdrag som att beställa toner till kopiatorn och kolla biljettförsäljningen till Tangotanten på lördag medan jag då far till kiropraktorn. Vilken sabla tur det är att Krax har pensionerade, tillika fantastiskt hjälpsamma medlemmar som man kan sätta i arbete ;)). In till Örebro i full fart, bli justerat, tillbaka till Kumla, hämta cykel, glömma klicka på lenswaylänken och därmed inte vinna glasögon, lämna in cykel för lagning av punka, äta med LillInger, till Studiefrämjandet, hämta köpkort, till Axfood och köpa mat till lördagen, astungt med gulaschsoppa...., till IKEA och handla en massa saker vi behöver inte minst lampor.... puh måste nog andas.

Tillbaka till palatset och lasta ur, börja ställa fram bord. Inser att Frk T ska hämtas om fem minuter... gör det och hon vill såklart gå på speedway - SM-final. Vi lyckas leta reda på en kompis att följa med. Ops bensinen slut, tanka, ta ut pengar, hem och hämta mer kläder skjutsa barnet till snäll granne för att heja fram Indinerna då.

Mot kören, så lugnt och skönt det ska bli tänker jag. Inser dock att jag är vrålhungrig och att korv och mos inte är den ideala smalmaten men det kan inte hjälpas, äter, Kristina kommer, vi sjunger, dock med bara fem körmedlemmar för folk är antingen på Sannahed och hejar på Indianer eller så ligger de hemma och är sjuka. Sen kommer K för musikplanering och klockan blir 21.30 och Frk T ringer och är på väg hem.... inser att det är läge att sluta arbetsdagen. Glömde någonstans berätta att jag givetvis glömde min telefon på minst två ställen och fick vända och hämta...självklart när jag var som mest sen.

Jösses vilken dag. Inser att min extramamma B ringde mitt i alltihop och hon var faktiskt rätt pigg som nyopererad, jag lovade ringa när jag kom hem eftersom jag trodde det skulle bli runt 20.30, vågar inte ringa så här sent utan det får vänta till i morgon. Hoppas du kan sova!

Ska se om jag kan varva ner nu och sova lite..... känns lite svårt kanske. Måste ladda om och bli fröken igen tills i morgon bitti. Sov sött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar