söndag 8 februari 2009

Förväntningar och väntan

Efter att ha vaknat, tittat ut och konstaterat att huset var inbäddat i vitt, fortsatte dagen med lite frukost och hundpromenad. Kollade om R kunde skotta eftersom han befann sig här och skulle ägna dagen åt att laga min bil. Visst sa han och jag inbillade mig att han skulle skotta uppfarten bakom bilen. Så var icke fallet men en liten gång från trappen ut till vägen blev det. Suck, nåja det är svårt att bli allvarligt grinig på någon som tänker laga ens bil..

Klockan 13.30 skulle jag träffa gitarrist J som skulle komma med cirkellistor. Hm han kom 14.15 ungefär (jag hann en del jobb på datorn medan jag väntade, kanske inte min dag...). Inte hade han några listor heller, dom var spårlöst försvunna påstod herr J. Nåja det går ju att fixa nya, intressant att vederbörande tror att jag liksom går omkring med alla cirkellistor på mig för jämnan *ler lite*. -Vadå jag var säker på att du hade extra listor. Nåja han fick se lokalen och vi fikade vilket var trevligt så klart.

Styrelsemöte med Kraxkompaniet kl. 15 - 17 sen skrivarträff. Alltså en hel eftermiddag i lokalen. Idéer fanns det gott om och vi har nu beslutat att satsa på en nyårsrevy på Rosendal 2009/10. Sen ska vi också skriva lite på en modern fars, kanske något för nästa sommar om vi får till det. Ett extra tack till Caroline af Ugglas som igår introducerade turkosa gummistövlar i schlagervärlden. Mia och Klara ger också många idéer, självklart kan man inte sno deras fantastiska tatuererska eller Gulletussan för att inte tala om Görel. Men de ger ju idéer om karaktärer av olika slag, mer moderna karaktärer än en del tanter och gubbar som vi redan har. Görel tilltalar givetvis en gammal instruktör i brukshundklubben. Hon är helt obetalbar och hennes sätt att säga broooaaa är klockrent! Fasen, tänk om hon hade funnits på den tiden som vi gjorde hundrevyer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar