måndag 3 maj 2010

Vikt- och helgrapport

Tja då har man börjat på en ny vecka. Jag hoppas den blir bra på alla sätt. Märkligt nog gick det först så stressade VV-besöket utmärkt. Efter vägningen, jag hade kommit till någon sorts delmål, sjönk jag ner i en stol trots att jag egentligen bara tänkt rusa in och väga mig. Jag skulle ju få en nyckelring (jag har en förut också, men säg inget) och vidhängande jubel och applåder. Viktminskningen gick, som sagt, underligt nog helt ok -0,4 och då har jag ändå faktiskt syndat grymt och ätit lite chips. Trots att jag varken antecknat, vägt mat eller räknat propoints sedan ett par veckor före revyn så har jag minskat ett par hekto per vecka. Det går inte fort, men det går nedåt. Lite motion blir det, men inga mängder, men det är förstås full fart för det mesta och jag äter sällan skräpmat, mycket lite godis/socker och som sagt minimalt med chips. Det är lite fräckt att säga att man går ner fast man slarvar när det finns andra som kämpar som tusan och knappt går ner, men förmodligen åt jag för jäkla illa förut eftersom det ändå funkar. Sju kilo är nu borta och drygt sex till ska bort.

Helgen då, kanske någon undrar? Jo både bra, galet, kul och lite halvtrist. Vi var grymt peppade inför lördagen, åtta stycken blev vi till slut och vi startade hos kamrat I där vi debatterade hetero- och homosexualitet och andra världsliga saker. Vi fortsatte till Kinamuren där vi åt och drack oss grymt mätta (ja ni ser vad jag menar ovan). Efter det slösade vi bort 100 kronor var på Buddy Hollys inträde. Detta trevliga ställe var tämligen tomt så vi gick vidare till O´Learys. Det var inte precis fullt där heller men något bättre. Vi hade skapligt trevligt men det var ingen höjdarkväll. Taxin hem blev dyr, vissa kamrater väl dragna och inte regnade det män heller.

Söndagen blev bra. Jag tog en snabb promenad upp till Kumla för att hämta bilen hos kamrat I. God motion och frisk luft. Jag skrev sen klart alla IUP för veckan trots sol ute. På eftermiddagen dök lite polare upp på en fika och vi kom på allt möjligt vi kan göra om Studiefrämjandet/ Kraxkompaniet får den nya lokalen i Kumla. Jag hade slagit till på att baka muffins igen, andra gången på två veckor! Jag vet att det är märkligt speciellt som jag knappt äter av dom. Detta var en "så där" idé eftersom mina gäster käkar LCHF-kost hela högen, dessutom kom inte Mr Z så det gick inte åt så många, men jag har tre påsar i frysen.

Senare under kvällen tappade jag förståndet på fler än ett sätt, men, jag har idag fått lära mig att en Kobra kan vara både en läcker bil och en orm i Tailand (kollega E har lagt ut en sån på 1,5m på fejan hua...skräck). Men Mr Z är tack och lov inte ormvakt utan bilvakt eller vad man ska tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar