torsdag 27 maj 2010

Heja Anna!

Försöker hålla mig vaken och kolla lite Eurovision Song Contest. Anna Bergendahl har just sjungit så fint så. Mycket känsla och fin röst. Nu står ett spöke på scenen som helt plötsligt blir en blondin ;) och det startade med striptease till glitterkallingar. Ni ser ju att det är lite roligare i kväll än tisdagens sömnpiller. Nåja, jag lär inte hålla mig vaken för att se om Anna går vidare eller ej för jag är sjukt trött.

Dagen har varit full kan man säga. Cykeltur med mina bästa ungar. De var så duktiga. Solen sken och vi hade bara mysigt. Sedan tränade vi avslutningslåtar och kollegan K bidrog med gitarrspel. Efter att ungarna kilat hem rev jag av fyra utvecklingssamtal. Nu är bara ett kvar till i morgon.

Jag har två saker att fira i morgon med andra ord eller snarare tre. Utvecklingssamtalen klara alltså, Kraxlokalen är "vår" och sist men inte minst JAG KOM IN PÅ ENGELSKAN, skräcken har varit att bli bortlottad men för en gång skull funkade allt. Lärarlyftet i höst alltså, jobba och plugga. Firar gör man väl bäst på O´Learys. Blir vi nog dragna kan vi poppa till Hollands Cha la li cha la la...men då får vi ligga i.... jösse så klämkäckt! (Kommentatorns kommentar: Holland är nära att uppfinna tidsmaskinen för att gå bakåt i tiden). Dröm vackert!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar