torsdag 8 april 2010

Oflyt

Hm inte bra i dag. Tjafsande tjejer i skolan (jösses vad tioåringar kan bli osams om fåniga saker) och lite tandvärk. Det isar som fanken på ena sidan men det får vänta till nästa vecka när revyandet är överstökat. En spricka, tappad plomb eller ett hål??? Hoppas det är brist på Sensodyn (har köpt en billigare variant av samma som kanske inte funkar) men det känns som något värre och dyrare.

Kunde inte sova i går trotts extrem trötthet. Förklaringen var nog att jag drack kaffe vid tretiden i går. Klantröv (som min pappa skulle kunna säga) jag vet ju att jag inte ska dricka kaffe efter lunch. Nåja du fick jag vara aptrött hela dagen och kvällen. Var som en zombie när en gubbe knackade på dörren och påstod att han kört på min bil. Som stod i carporten? Kliade mig i huvudet och undrade om han fått nippran. Hur f-n hade han lyckats med det? Obegripligt men han hade backat in med kärra för att få på en moppe han köpt av K. Vad han skulle så nära min carport att göra begriper jag inte. Trots att jag inte är så värst på att backa med kärra så vetetusan om jag kunnat klanta mig lika illa. Det blev ett par små märken i lacken och K sa att gubben lätt kunde fixa det åt mig. Sånt var han tydligen bra på! Nåja bilen har ju en och annan skavank tidigare så vi får väl se. Högst på listan just nu står sommardäck eller snarare att det regnar ner lite pengar till dylika högst aptrista saker att införskaffa. Jag hatar verkligen att lägga pengar på bilskrället.

Nu ska här sovas för i morgon ska jag vara GLAD, PIGG och TAGGAD och infinna mig på scenen och ge publiken en rasande bra föreställning. Det gör jag också! Bara så ni vet det! Sov sött!

1 kommentar:

  1. Toppenföreställning kommer det givetvis att bli i kväll=)
    I dag har jag varit och hämtat mina nya sommardäck...dyrt blir det...

    SvaraRadera