söndag 11 april 2010

Nedmonterat och slut

Så var det över för denna gång. Sista föreställningen är avklarad, tekniken och scenen nedmonterad, efterfesten avslutad och alla kramade och tackade. För våra nykomlingar infinner sig kanske abstinensen för oss andra är känslorna mer blandade. Det är både trist, lite tomt och ganska skönt. Jag har detta år fått ett antal nya vänner och DET känns RIKTIGT fint. Det är alltid härligt att lära känna nytt folk. Dels hade vi några nykomlingar i ensemblen och dels hade vi nya musiker. Alla dessa har varit fantastiskt duktiga och verkligen tillfört vårt gäng en massa. Inte minst var gårdagens/nattens efterfest ett tecken på det, vi hade jätteroligt. Tack Barbro och Krister för att vi återigen fått vara på Rosendal och för att vi igår fick äta samma goda mat som vi förut endast serverat. Att klämma i sig en trerätters meny efter midnatt har sina poänger och rödtjutet sätter sig som ett smäck i skallen som är rätt uttröttad innan men det innebär att man har kul. Vårt band som numera heter NON STOP (dels ser deras skjortor ut som så och dels går de knappt att stoppa) spelade för fullt och folk sjöng som aldrig det.

Hur har det gått då? Jo, oförskämt bra, faktiskt. Vi har fått så mycket beröm. Sista helgen gick väl allra bäst eftersom vi då var varma i kläderna. Fredagen var nog den största höjdaren och vi fick stående ovationer av en publik jag sällan sett maken till. Någon tyckte till och med att vi var bättre än Lerbäck (förlåt älskade Lerbäcksvänner ni vet att ni är bäst;) och det är väl fint beröm.

Framtiden då? Ja man vet aldrig vad som händer. Några av oss är grymt sugna på att testa något nytt. En del vill spela fars, en del vill göra en musikal och andra gillar framförallt att köra just krogshow på Rosendal. Får jag bestämma så blir vi fler medlemmar och det kan finnas utrymme för allas viljeriktningar. Vi har många spännande tankar och jag hoppas att allt mynnar ut i bra saker.

Nu ska jag återgå till att leva lite vanligt liv ett tag. Omdömesskrivning och utvecklingssamtal står väl på tur. Lite utgång på helgerna och vårbesyr i trädgården väntar också. Men om bara ett kort tag så är det Trollteater på Rosendal där Frk T också är med. Hon ska dessutom spela Superhjältemusikal i Lekeberg så helt teaterfritt blir det inte. Årsmöte för Kraxkompaniet 9 maj och flytt ur lokalen ska också ske. Nu behovs det ett antal timmars sömn för att klara vanligt vardagsliv igen. I morgon får jag ta tag i jättedisken och alla påsar i hallen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar