tisdag 27 april 2010

Förba...e kamera

Varför???????????
Här skulle ha ploppat upp lite fina bilder från Frk T:s dansuppvisning som förgyllt kvällen men den förbaskade kameran la av helt, trots att jag bytte batterier precis innan jag skulle fota. Den säger bara att batterierna är slut och inte ett foto gick att ta. Sist var den inlämnad i sex veckor eller så och allt verkade ok men nu jäklar ska jag ha en ny, morrrrrr!

Mina söta dansledare har som vanligt gjort ett gott jobb och ungarna var duktiga. Denna uppvisning är så lagom. Det tar lagom lång tid och det är lagom ambitiöst. Detta är beröm! Det är så skönt .... tja lagom ;) Frk T var duktig så klart trots att hon nästan missat två gånger (i torsdags tittade hon lite och dansade lite) när hon var sjuk. Lite fika efteråt gör allt extra trevligt. Det är ändå rätt skönt att aktiviteter börjar ta slut nu när våren kommer med stormsteg. Det har varit en ganska fin dag. När vi kom ut från Skogstorp hade det regnat lite och det luktade riktigt sommarregn, härligt!

Annars känner jag en förkylning i antågande och en sån vill jag inte ha. Här garderas med c-vitamin, enchinea och vitlök (trots lukten) för jag har inte råd att vara hemma mer. Usch elräkningarna är fortfarande skyhöga eftersom mars var rätt kall. Nu är värmen avstängd så nästa månad borde bli bättre. Två sommardäck måste köpas också. Men det vänder väl och jag vill gärna ha tur i både spel och kärlek, kan man önska sig det, tro?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar