onsdag 28 april 2010

Förkyld tillvaro

Tyck gärna lite synd om mig, tack. Snoren rinner och jag nyser stup i sju. Eleven I i klassen är i alla fall en som gillar läget eftersom detta innebär att inte bara hon nyser (hon gör det av allergi) och det ger väl någon slags symbolisk rättvisa ;)

En hektisk och jobbig dag har det varit på jobbet. Eftersom slöjdlärarna bytt dag för de behövde vara lediga blev dagen i princip helt utan pauser. Lite tungt, tur att inte alla onsdagar är sådana. Hann i alla fall skriva några omdömen på eftermiddagen och planera in nästa veckas samtal.

I går råkade jag slå på ettan och såg en intervju med Annika Östberg som visade en ödmjuk och trevlig attityd. Hon berättade okonstlat men också känslofyllt om sitt liv, hur det varit och är just nu. Mycket intressant, jag såg inte från början men hoppas de sänder en repris på någon sebar tid. Rekommenderas!

Skulle åkt till Pizza men förkylningsutbrottet gjorde att jag sköt upp det till i morgon. C skulle få besök av valpköpsintresserad dam från Västerås vid åttatiden nu ikväll så jag hoppas alla valpar är sålda snart.

I morgon ska kollegan A och jag till naturskolan med ungarna, håll tummarna för att det verkligen ska bli bättre väder. Jag orkar inte frysa också det räcker så bra med snorigheten.

Fast till helgen är jag så klart kärnfrisk, bara så ni vet det ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar