fredag 30 december 2011

Tror jag gått i ide

NI har kanske fått det där mailet om att vara en björnhona? Det är bra, jag minns det inte fullt ut men det går ut på att man äter utav bara tusan, allt man orkar för att bli så fet det bara går och sen går i ide över vintern föder valnötsstora ungar utan att det känns och att de växer sig halvstora medan man slaggar. Tja efter den läsningen vill man absolut vara en björnhona. Nu börjar jag oroa mig för att den idén liksom fastnat i min hjärna, i alla fall delar av den.

Jag inser att jag måste sluta äta goda ostar med fikonmarmelad och rödvin (har nöjt mig med ett glas för all del). Nu har jag avverkat den fantastiska äppelträdsosten jag fick i julklapp, observera att det finns mycket kvar av den grottlagrade. Nästan två trekanter Brieost har försvunnit..... sen julafton. Fikonmarmeladen är slut nu (jag fick en pytteliten burk) så jag fick ta hjortronsylt i kväll, hemmakokt från Per och Åsa.... kan inte vara bra det här. Dessutom frossar jag i engelska deckare till två-tre på nätterna och sover till 11.... jag inser att förfallet är nära och att jag snart slaggar in på en månad eller två. Hoppas ungarna får en bra vikarie. Jag tvivlar starkt på att jag kommer föda valnötsstora ungar eller ungar över huvudtaget men resten. Nej det får snart vara slut på denna slapphet, vilket jullov alltså. Jo jag vet att jag behövde vila men någon måtta kan det ju vara.

För att bli lite mer vaken så begav jag mig tillsammans med dottern och Bittan till Karlskoga för att gå på genrep av Gôrskôjs nyårsrevy. För att riktigt krångla till allt så åkte vi en timme för tidigt. Förstår ni nu att det är något allvarligt fel på mig? Inte tusan vet jag vilken veckodag det är heller. Revyn var bra som vanligt när Värmlänningarna är i farten. Inte för att jag köper deras skämt om att humorn tar slut vid Kilsbergen men, men. Mest impad är jag över en kille de har som sjunger, alltså hans register skulle många ge vad som helst för. Den basen alltså! Karlskogingarna kör hederlig nyårsrevy men premiär på Nyårsafton och nån gång, nån gång ska vi göra detsamma. Det måste vara en häftig känsla. Men ett himla repande mitt i julstöket vilket är skälet till att vi väljer andra tider....men nån gång kan vi väl?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar