onsdag 28 december 2011

Har tråkigt!

Jag vet inte vad det är med mig men trots att jag älskar att vara ledig, sova länge glo på tv sent på kvällen (det som är bra börjar vid 23-tiden) så kryper det i mig. Värst är förstås att ryggen känns som den ska gå av så fort jag gör något. I dag har jag i alla fall varit till syrran för att hjälpa henne att flyttpacka. Vi tog julsakerna och delade upp och packade ner..... det tog en stund. Alltså, få människor har mer julsaker än min syster wow!!! Jag har plötsligt lite, men frågar någon kamrat R så har jag enorma mängder. Allt är relativt. Min stackars syster var sen så ämlig och halsontig att hon bara somnade och inget mer blev packat. Jag och Frk T häckade i deras soffa i flera timmar så det kanske är därför jag är rastlös.

När vi sen kom hem efter inhandling av lyxig mat på ICA Maxi i Örebro (lite kul att byta affär ibland) så vägrade tv:n att funka. Enligt fb-kommentarer har mer eller mindre alla som har Telia bredband problems med tv:n. Så inte blev det som planerat inte. Frk T lommade upp till sig och sin tv (som har vanligt antenn och dvd för all del) med sin räk- och kräftmacka och jag fick rota fram dvd-filmer här nere. Hittade en box med fyra osedda Morsefilmer så kvällen var ju räddad. Två tog jag mig igenom. Men jag är inte glad åt att missa Hyasinth och Helt Hysteriskt så här i juletid när det är läge att nattglappa. Nåja klara I-landsproblem.

Den förbaskade stormen blåste föresten sönder mitt verandatak :( Det som stack ut av taket vid trappan blåste sönder.... inte snyggt men det är iaf tak över verandan och inget jättehål som vintern för två år sen när jätteisklumpen krossade taket. Jäkla väder, är det inte det ena så är det det andra. Stormar verkar vara årets gissel. Folk har rasade lador, borflugna tak och träd över bilar och hus, usch och fy. Dagmar har de döpt henne till denna gång, ett riktigt rivigt fruntimmer så mycket kan man säga. Det ska visst komma fler stormar också. Glömde betala räkningarna också eftersom bredbandet segade undrar hur länge man kan glömma det och skylla på Telia? Asch då, sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar