torsdag 29 juli 2010

Regnet bara öser ned...

Efter två fantastiskt fina dagar var det åter dags för en med ösregn. Det fanns en inplanerad hundaktivitet, blod och rådjursklöv var tinade och klara men det finns gränser för vad jag utsätter mig själv och min regnhatande jycke för. Pizza älskar att spåra men vi hoppas att morgondagen erbjuder lite bättre väder.

Frk T är nu hemma och tjatade genast om aktiviteter. Att bara vara hemma med mamma och slappa föll henne inte alls i smaken. Vi fick ta en sväng till Marieberg, en höstjacka blev inköpt och några andra småsaker. Regnet vräkte ner både när vi skulle in och ut därifrån, var jag ställt bilen hade jag som vanligt bara en svag aning om så det var tur Frk t var med.


Gårdagen var i alla fall speciell jag tog äntligen mod till mig och krängde på mig skinnstället trots het högsommartemperatur. Kamraterna I och M hade nån idé om att vi skulle ut och köra nån timme men jag kan säga att vi inte kom ur trädgården. Herregud jag har inte kört en hoj sen -84 så det var ju som att göra det för första gången. Lära sig hur man växlade och använde kopplingen. Runt husvagnen som står i vägen mitt på gräsmattan och vid hyresvärldens garageplan gick färden runt runt. Mer övning behövs innan jag ger mig ut i trafik det kan jag lova. Känns som att jag kunde nöjt mig med byxorna och hjälmen för jag var sjöblöt av svett när jag gav upp dagens övning. Mina goda mc-brudar till vänner hade den goda smaken att inte skratta ihjäl sig och det får man väl vara tacksam över. Det finns tyvärr inga bilder på spektaklet mer än den på hojen.


Kvällen tillbringades på Vinön där Eva Eastwood underhöll. Bra som alltid, jag gillar verkligen hennes röst och musik. Måste nog införskaffa en cd snart. Träffade också en gammal vän från Glanshammarstiden i mitt liv. Molle, vi har nog inte setts på närmare 25 år och hade en del att prata om. Regnet startade så smått i går fast vi satt under tak så det gjorde inget men det vräkte ner under morgontimmarna och har som sagt fortsatt. Ge mig sol!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar